ELS NOSTRES DISSABTES DE GENER

12 de desembre, 2019 - General - Comentar -

COMENÇA L'ANY GAUDINT DEL TEU TEMPS I LA TEVA BELLESA ÚNICA
(SESSIONS FOTOGRÀFIQUES DONES GENER)

Crec firmament en els beneficis de cuidar-nos , agradar-nos i valorar-nos. I aquí no és necessari una gran inversió de diners ni tampoc em refereixo a quelcom totalment superficial...
Les dones volem arribar a tot, ser bones filles, bones treballadores, bones mares, guapes, anar elegants, estar bé físicament, divertir-nos, cuidar-nos, descansar, riure, cuinar, ...és impossible fer tot al 100%, i per desgràcia normalment el que deixem per al darrer és a nosaltres mateixes. És molt important aturar, dedicar-nos un espai, un temps només per a nosaltres... Perquè nosaltres som úniques, cada una és especial i diferent de la resta i això és meravellós, encara que ens capfiquem en comparar-nos i voler ser clons quan això és impossible.
Jo t'ofereixo unes hores només per a tu... un temps on seràs la protagonista del teu temps i la teva vida, et cuidaràs, et veuràs bé, et relaxaràs, riuràs i tendràs un meravellós record d'aquest moment, perquè hi tornis en el moments de tensió i cansament, perquè ho tinguis en un racó de ca teva i quan passis per davant somriguis, per a que ho regalis i facis feliços als que t'estimen...si et fa somriure la meva part està complerta i soc feliç. És una oportunitat per a aturar el temps i respirar i gaudir.
Ens veurem un dissabte, tu tries si matí o capvespre...reservarem entre 60 i 90 minuts juntes i duràs 3 mudes de roba (una posada i 2 canvis durant la sessió) amb els quals et sentis tu, còmoda i guapa, que s'adaptin al teu estil i al teu cos, siguin quins siguin, està bé, només roba que et sumi, que no resti al teu estat d'ànim o a la seguretat en tu mateixa. Pots portar complements. L'única recomanació és evitar els motius petits (quadres i ratlles) perquè es distorsionen a la foto.
Normalment contractau les sessions per als vostres fills, per al regal de Nadal, el record del bateig, la comunió, etc...jo vull que gaudiu vosaltres d'una estona de cura i exclusivitat durant la sessió. Són fotos per a que us divertiu i us sentiu còmodes; no forçarem res, totes las fotos seran naturals i autèntiques como vosaltres,..perquè mereixem el nostre moment i el nostre record. Ara vull que siguis sincera, quantes fotos tens a casa o al treball dels teus fills, les teves noces o fins i tot la teva mascota? I quantes de tu?
La localització la triarem conjuntament i no hi ha extra per desplaçament. Si hi ha un lloc especial per a tu, o un tipus de paisatge que t'agradi especialment, aquest serà el nostre lloc. Sino jo te mostraré i recomanaré diversos llocs preciosos de la nostra illa i amb la llum ideal segons l'hora que hagis escollit per a la sessió.

MATERIAL,OPCIONS I PREUS:

T'entregaré 30 fotos editades en alta resolució (amb qualitat suficient per a fer còpies de gran format) i també comprimides (perquè las puguis tenir al teu mòbil, i si vols enviar por xarxes o email i que no pesin quasi). Fins aquí són 75 €.

La gran novetat és que t'ofereixo també la possibilitat de maquillatge i pentinat, amb una professional només per a tu, que et deixarà encara més guapa i segura de tu mateixa, una cura extra nomé sper a tu( per 25 € més).

I si a sobre vols aprofitar i regalar alguna de les imatges en gran format , t'ofereixo la impressió sobre tela, amb bastidor de fusta, de 40 per 60 cms a punt per penjar (per 35 € més).


Contacta amb jo. Crida'm, enviam un whats app, escriu-me un correu electrònic, un DM a instagram...el que et sigui més fàcil...i em sentiré afortunada de passar una estona amb tu, de conèixer-te i mostrar-te tal com ets mitjançant les imatges, des del cor i la realitat. Vina sense por, disposada a gaudir d'un temps diferent i especial.

I ja acabo amb una frase del llibre del “Principito” que m'encanta:
A LA TEVA VIDA ARRIBARAN MOLTS MOMENTS TEMPORALS, PERO ELS QUE GUARDES EN EL COR SERAN SEMPRE ETERNS.

Fem que tu i la teva felicitat tenguin un espai al teu cor.

Un tiempo sólo para ti y unos recuerdos preciosos para siempre, sólo para ti o para quién tú decidas
Comparteix 

Deixa el teu comentari
L'adreça electrònica no sera publicada

2 + 4 =
Veure anterior Veure següent
Darreres entrades
Categories