Skip to content

RIALLES I DOLÇOR:UNA SESSIÓ D’ANIVERSARI A MALLORCA.

Avui vull compartir amb vosaltres l’última sessió que vaig tenir el mes passat. La vam realitzar en una preciosa cala natural d’Artà, on vam celebrar el primer aniversari d’Oriol amb una sessió “Smash the Cake” realment especial.

Oriol, un petit ple de curiositat i energia, es va submergir en la diversió des del primer moment. L’emoció brillava als seus ulls mentre explorava el pastís amb les mans, se’l va untar a les cames, se’l va menjar amb entusiasme i finalment va descobrir que també podia usar-lo com a fixador de cabells. Va ser una escena encantadora que va capturar la veritable essència de la infància: pura alegria i descobriments.

L’entorn natural de la petita cala ens va proporcionar l’escenari perfecte per a aquesta celebració. La suau llum del capvespre il·luminava l’escena, ressaltant cada somriure i gest travesser d’Oriol amb calidesa i autenticitat. Amb el mar tranquil de fons i la brisa suau, es va crear una atmosfera relaxant i màgica per a aquesta sessió especial.

Com a fotògrafa especialitzada en capturar moments familiars únics, gaudeixo especialment de les sessions “Smash the Cake” durant els primers tres anys de vida d’un nen. Aquests moments són tan especials perquè reflecteixen l’espontaneïtat i la meravella de la infància. No hi ha res com veure un nen explorar i experimentar amb entusiasme, i poder capturar aquests moments perquè les famílies els guardin per sempre.

Si estàs pensant en una sessió d’aniversari per al teu petit, m’encantaria ser part d’aquesta aventura i capturar records que perduraran per sempre. Poseu-vos en contacte amb mi per a més informació i descobriu com podem crear junts una experiència inoblidable en algun paisatge preciós de Mallorca.

Back To Top
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.