Skip to content

Embaràs i naturalesa: sessió de fotos a la mar a Mallorca

Les sessions de fotos d’embaràs són moments únics que capturen la màgia i la bellesa de l’espera d’un bebè. I quan aquestes sessions es realitzen a la platja, l’experiència es torna encara més especial. Avui vull compartir amb vosaltres la meravellosa sessió de fotos d’embaràs en la mar que vaig fer amb Tamee, una futura mamà que estava radiant i súper relaxada.
La Bellesa de la Naturalesa i la Tranquil·litat de la Mar

Imagina una tarda tranquil·la a la platja, amb el suau so de les ones i la calor del sol al capvespre. Això és exactament el que experimentem durant la sessió de fotos de Tamee. Vestida amb un bikini i, a vegades, simplement amb una camisa, Tamee se sentia completament en pau. La simplicitat del seu vestuari va permetre que la seva bellesa natural brillés, i la connexió entre ella i el seu bebè es feia evident en cada fotografia.
Els Beneficis de les Sessions de Fotos a l’aire lliure:

– Connexió amb la Naturalesa: Hi ha una cosa increïblement especial a estar a l’aire lliure, especialment durant l’embaràs. La naturalesa té una manera de calmar i revitalitzar, la qual cosa és perfecte per a futures mamàs. Les sessions a l’aire lliure permeten que les emocions flueixin de manera natural, creant fotos autèntiques i plenes de vida.

– Llum Natural: La llum natural és incomparable quan es tracta de fotografia. Durant el capvespre, la llum daurada banya tot amb una resplendor càlida i suau, perfecte per a ressaltar la bellesa de la maternitat. La llum natural també ajuda a crear ombres i textures que afegeixen profunditat i caràcter a les fotos.

– Ambients Únics: Cada lloc a l’aire lliure té la seva pròpia màgia. En el nostre cas, la immensitat de la mar i la serenitat de la platja van crear un ambient perfecte. Les ones, la sorra i el cel es van combinar per a formar un teló de fons impressionant que va complementar perfectament la sessió.

– Descans: les sessions d’embaràs es realitzen en l’últim trimestre, quan ja esteu ben pesades i amb calor si us coincideix a l’estiu. Les sessions en la mar us refresquen, us ajuden a estar còmodes i a descansar perquè dins de l’aigua la barriguita no pes, les cames es desinflaman, tot millor.

L’embaràs és una de les etapes més naturals i belles de la vida. Capturar aquesta etapa en un entorn natural ressalta la puresa i la bellesa d’aquest moment. Durant la sessió de Tamee, ens centrem en mostrar la seva pell i la seva barriguita, celebrant la naturalitat del seu cos canviant. Les fotos amb Tamee en bikini i amb una camisa lleugera van mostrar la simplicitat i l’elegància de la maternitat, sense necessitat d’adorns complicats.

La immensitat de la mar també va jugar un paper crucial en aquesta sessió. La mar simbolitza la vida, la continuïtat i la connexió amb la naturalesa. Veure a Tamee a la platja, amb la mar de fons, va ser un recordatori poderós de la bellesa i la força de la maternitat. Cada foto va capturar no sols la seva bellesa física, sinó també la profunda connexió que ja sent amb el seu bebè.
Disponibilitat Limitada

És important esmentar que aquestes sessions de fotos d’embaràs en la mar només estan disponibles fins a setembre. El clima i les condicions de llum perfectes durant els mesos d’estiu són ideals per a capturar aquestes imatges impressionants. Després de setembre, les temperatures comencen a baixar i el clima es torna menys predictible, la qual cosa pot afectar la qualitat i la comoditat de la sessió.

Si estàs esperant un bebè i desitges capturar aquest moment especial en un entorn natural i serè, t’animo a considerar una sessió de fotos a la platja. Recorda que aquestes sessions només estan disponibles fins a setembre, així que no perdis l’oportunitat de crear records duradors d’aquesta etapa tan especial.

Back To Top
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.